Syukur, Alhamdulillah :)


bajet orang nak curi maklumat dir -.-

Alhamdulillah. akhirnya, setelah 3 hari bersengkang mata nak tahu result exam berbaloi juga apabila pada jam 6ptg taadi, aku berjaya meng'login' ke web PSA yang tercinta. uhhhh, naik geram juga aku dengan poly ni, kemain lama hah sistem rosak. naik jenuh aku taip matrik number dengan ic.

Keputusan aku lulus. Ya, bersyukur aku kepada Allah. walaupun lagi sikit je nak dekan dah : / tapi,,, nak buat macam mana, tak ada rezeki. kena la usaha lebih sikit. hahh, itulah subject yang aku ambil sem ini. uhh, susah gila. aku paling takut subject marketing n banking kena repeat. tapi nampak nya tidaklah. haha.

Dan aku bolehlah, meneruskan LI ( practical ) di company PKNS shah alam. dan harap2 sangat satu kompleks dengan ayah, jimat sikit. pegi balik dengan ayah, makan minum minta ayah, nak jejalan beli belah minta ayah. wahhh, minta minta lah. hikhik, anak bijak.

# oh ya, kadang kadang kata kata aku, ayat ayat aku buat kau terasa. maaflah la ye. aku tak marah lah, dan aku tak pernah buruk buruk kan kau. cuma aku beri pandangan. kalau cara aku salah dan menjengkelkan dimata kau, aku mohon maaf :) bye, assalamualaikum.