sudah bermula .



dah lama tak update new post kan kan? hee, biasa, orang kerja sekarang, keluar pagi balik petang, malam terus tidur. *macam banyak sangat kerja erkk* hahaha.

hari isnin lapor diri di HQ PKNS kat bangunan HPAIC. alaaa, yang dekat dengan poli tuuu, dua hari je aku kat situ. nak tau sebab apa. SEBAB hari selasa tu dengan tiba2 encik rosli bagi aku task, suruh buat sumarry pasal satu projek PKNS, lepas tu dia suruh aku jadi PA dia. eh ! aku practical business la, bukan setiausha. aku dengan bodoh nya,, mengiya kan jela. tak lama lepas tu, encik pathurohman panggil aku, bagi aku task suruh buat memo perjanjian. lepas tu aku cerita la apa encik rosli suruh buat. dan dan diaorang terus perang. bukan kuat2 pun, perang gosip. adoiiii, aku tahan je la. lepas tu aku kena panggil dengan ketua department tu. dia suruh cerita apa yang terjadi. aku cerita la semua. nak terkencing juga aku. nasib baik dia kenal ayah aku. hahahahha, tak ada peluang lah nak marah aku. lepas dah soksek soksek semua, aku kena pegi HR, ambil pas dan dokumen. aku dapat surat transfer ke kompleks PKNS weyhh. asyukkkk.

aku tahu, ini semua kerja ayah aku. sebab aku dah cerita kat dia, aku takut kat situ. haha,
*anak manja, memey laaaa * 

so bila hari rabu, aku lapor diri. ingatkan nak simpan rahsia yang aku ni anak staff. hampehhhh, bocor juga. dan dan masa kenal kan diri kat semua staff, kak ayu tu perkenalkan aku anak tn hj. Ishak ni. dah,, semua lalu sebelah meja aku dok pakat senyum bagai. aluuunyeee itewww, hikhik

tapi okey la kat situ, aku boleh sesuai kan diri, cuma still alu alu lagi laa. haha. kerja? still tak ada lagi, duduk pandang orang lalu lalang, goyang goyang kaki. itu je lah kerja aku. hahah. kak ayu kata awal tahun nanti baru dia bagi kerja. okeyyy, sampai hujung tahun la aku macam orang gila. bapak bosan weyhh !