the air mata was meleleh-leleh ;p


Salam AidilAdha :)

back to the title, so nak dijadikan story, pukul 7mlm hari isnin 08/11 . aku terlupa nak buka TV3, to watch drama Soffiya !!!! uh, damn ! macam mana boleh lupa ? okeyy sebab nya, aku join ayah n angah tengok bola. Malaysia lawan Singapore -___-" nasib baik seri. 0-0 . dan pada pukul 9.30mlm baru aku teringat.

" EH, AQILA TERLUPA NAK TENGOK SOFFIYA PETANG TADI ! "
mak dan ayah =  -________________________________________- "
hahahahhahaha, dah kenapa dengan kau ni? soffiya tak habis-habis.



HELLO ? I was the one of big fans FIZO OMAR okeyyyyy...
oleh itu, aku bertungkus lumus untuk habis kan study 1 chapter for one night. uhhh, plezzzz. tahan mengantuk kau tau jahhhh.. demi fizo hah, kerja gila je la. dah sumbat semua dalam otak, okey. tutup buku. buka laptop. HAHA.  layari tonton.com. search soffiya. woahhhh, jumpa jumpa. heeeee.....


okey, episod kali ni sedih. dan dan, tengah aku syok layan, tetiba, tetiba.. air mata meleleh! what ??? hepppsss, kelakar la. drama melayu kot. fizo marah fiona, soffiya kena cerai, balik rumah kak ton, azhar sulaiman nak kena potong kaki, fiona dah bertaubat dan mati, muiz tak sengaja bunuh fiona. uuhhhh, the story to complicated. but nice. fizo romantic. hikhik. mungkin anda juga perlu tonton.tapi kalau ikut drama kat TV3 sekarang, dah terlambat. sebab drama Soffiya tinggal lagi 3 episod. khamis ni lasttt !! so, tengok la dari tonton.com. segalanya disitu. cehhcehh.. haha.

jangan nak muntah muntah eh baca ;)



p/s : Beauty lies from the inner side of you, nobody will see it unless you truly embrace it. So be yourself, make a change in you if you need to have that confidence to grab that attention, to let people feel your existence, to let yourself be accepted for who you really are. Because out there, there's a lot of people who's ready to make you as a part of their life, you just need to step out of your comfort zone. untuk soffi yang tak yakin pada diri :D okeyy, datang kan balik mood final. byebye n Assalamualaikum ...