love plus and plus and plus !!!

kenapa perlu banding kan pelajar dulu dan sekarang? kenapa perlu banding kan keadaan dulu dan sekarang? hello ... zaman berrubah, dunia semakin maju. manusia pun berubah la. apa lah yang susah sangat tuan besar ni nak paham?

tidak perlu bandingkan pelajar dulu dan sekarang, sebab :
1. pelajar dulu belajar dalam bm n bi. pelajar sekarang bi n bi.
2. pelajar dulu x ramai pesaing, so boleh la semua masuk U. pelajar sekarang melambak, tu ada yang duduk POLITEKNIK.

kalau dah tahu pelajar politeknik ni ' kurang pandai ' pada pandangan tuan besar, kenapa masih bekerja di politeknik? kenapa masih nak hadap muka kami? kalau dulu masuk class dengan perasaan senang hati, kini bertukar susah hati. semua nya dah berubah. harap maklum .





student semua akan peroleh buku dari seorang lecture. lecture yang akan pilih buku yang mana terbaik untuk di beri kepada student2 mereka. hari ini, buat pertama kali nya, aku mendengar seorang lecture berkata " apalah buku awak ni, BODOH ! " bernada yang sangat kasar . Ya Allah, terduduk aku mendengar nya. Can u imagine? dia yang bagi buku itu. dia yang mintak share dengan class. why he say's like that? oh, hello??

mungkin ilmu kami tidak setinggi tuan besar. mungkin kami ada kekurangan nya dalam matapelajaran tuan besar. oleh itu, tuan besar tidak sepatut nya nak marah kami selalu. macam mana mood belajar nak sampai kalau setiap kali class kena marah. itu akan membuat class bosan ok. harap maklum.

sebodoh mana pon kami, selembab mana pon kami, semalas mana pon kami, sesese apa2 pon kami, tengok la, bila dah keluar poli tu kami jadi apa. tuan besar balik rumah jaga bini2 dan anak2 je la ye -.-

maaf, facebook x ada dislike !

p/s : maaf kan saya tuan besar, cakap macam ini. terlalu marah. haha, tapi untunglah kan, saya x tulis nama sekali, kalau x, glemer kau nyah -.- bye, assalamualaikum :)