eh baju coklat tu, laju jalan :)

assalamualaikum. apa khabar. lama dah x update blog ni uh. heeee

ingat x abg sukan saya?ehem2, yang duduk pangsapuri yang sama dengan saya tu. hahh, ingat dah? 
huh? x ingat jugak. macam ni je lah, p cari n baca older post saya je ye. malas ye, ok. buka ni abang sukan :)

nak di jadikan cerita, aku dah pernah nampak dia jalan together2 dengan awek dia. woot2, x jeles pon. hahaha. dan aku pun still lagi terus kan usaha mengusha dia. haha

hahh, itu dia, berjalan bawah pokok :)

eh yang baju coklat tu, laju nya jalan :)

p/s : ok, mengada kan. haha, sorry. bye