amik business or law kau ni ?

selamat malam semua. apa khabar? sihat? Alhamdulillah : D

ok, seperti sedia maklum, saya Siti Aqilah sedang belajar dalam jurusan diploma perniagaan ( pengurusan ).
tapi every week balik rumah, mesti bawak balik assignment ' law ' !
hello?? aku ni amik jurusan apa sebenar nya?
sampai mak n ayah tanye, kak cik ni belajar apa hah ?
nak jadi peguam ke apa? ayah rasa ayah bayar kos bsnss. haihhh

bukan mengeluh sebab x suka ke apa, tapi tiap2 minggu macam ni. mana larat puan Haza oiiiiiii :)))
kalau puan tgh baca blog saya, sila buat pertimbangan ye lain kali. heheh...

sampai mata aku pon dah senoneng pandang screen lappy toshiba tu *_*