RINDU ...

hye all, haha ..
kenal siti sarah ibrahim ?
hmm, x kenal ..
jap erkk, aku tunjuk



inilah rupa siti sarah ibrahim


semalam, dia rindu gila dekat F. A ( bkn nama sebenar, orang yang dia minat ), sepanjang malam dia tunggu F. A, n time dia wait kat luar rumah, si sarah ni free hair, n bila F . A dah datang dia nak sorok, then F . A bla la, sebab F . A ingt, sarah x nak lepak2 gn dia, so dia bla. n bila F . A dah bla, sarah terus BAD MOOD ! dia jadi macam <<<--- sebab dia dah rindu kat F . A  ni separuh mati, ingat dia dapat jumpa malam tu, alih2 x dapat sebab F . A terus bla balik rumah, n x semena - mena sarah masuk bilik, amik bantal tutup muka n terus nangis ! hahahaha, sumpah kelakar !! memang dia rindu sangat kat F . A la tu, heeee ...

- - > > sarah, kau memang comel la macam tu ^^"

* to F . A  , wey sarah rindu kau la, tolong la paham ^^"