hye kawan !

b4 ni aqilah selalu story pasal life aqilah je kan ?
btw, pagi2 buta ni setan apa ntah yang rasuk mintak buat jahat !
dia suruh cerita sedikit sebanyak pasal GADIS SEMASA yang study di POLY SHAH ALAM !
hey, awak semua harus baca. kerana ia nya pun tidak rugi. malah kalian akan rasa ingin lagi plus plus berkenalan bersama GADIS SEMASA ini .

let me introduce to u all !!


IZAH AZHAR ( nama facebook )

sebenar nya la kan, dia minat peragakan gaya tudung terkini, hmm macam ini ..


yang purple oke, hah, comel kan ? haruslah.. selamat dimana, lagi selamat time banjir. cuma perlu goggles .


( oke, pic blur bcoz dia yg mintak blur kan )
next ni gaya untuk ke majlis2 makan malam ( katanya ^^' )
" anda pon cubalah sesuatu yang baru !


time ni dia dah bertaubat, so dia tampil dengan gaya yang baru : )


so ? how ? minat ? selamat mencuba !

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ok, selaian itu, gadis ini suka memberi style yang baru, boleh dijadi kan ikutan ( kalau mahu )



smart kan ? hahh


paling mahal !

* masih banyak lagi, tapi x mampu ku tayang kan ^^"

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ok, next are gadis semasa punya hobi di waktu lapang, dia seorang yang kreatif malah inovatif. suka mencuba sesuatu yang baru ..


melukis .


menangis apabila menonton filem or drama yang sememang nya orang lain x menangis .

DAN


tidur dengan gaya tersendiri ! HAHA

* aku memang suka tidur dengan kau, asal kau tidur, aku tidur, kau mesti dodoi kan aku ! HAHA .


okey, cukup setakat ini saya perkenalkan kepada anda tentang GADIS SEMASA ini. lain kali, lain hari saya sambung. btw jangan lupa ANDA HARUS MENCUBA SESUATU YANG BARU !
terima kasih, bye, assalamualaikum : )


* oppss, jangan lupa klik kotak di bawah ini. tq .