Pulanglah -Awi Rafael


first aku tau lagu ni dari susue yaww. Mula-mula dia nyanyi memang aku x tahu, haha, then dia dah jumpa dia p post kat fb. ok aku dengar. owhh, x sedaap -,-  ntah pape punya lagu la.. lama-lama aku rasa lirik dia agak catchy dan semart.thanks susue ! Bagi akulah, so aku decide untuk post kan lagu ini dekat entri kali ini. Enjoy!!!

awi rafael
 
Buka lah mata dan lihat dihadapan mu
Aku berdiri tegak tapi kau tak Nampak
Hodohkah aku? sering kau campak saja
Banyak yang dah ada yang aku tak ada
Mungkinkah aku yang tidak sekaya
Mungkinkah aku yang tidak bergaya
Haruskah aku yang tetap menanti kamu
Berikan jawapan
Chorus
Pulanglah sebelumku run away
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari Monday Tuesday Wednesday Thursday
Tak ingin tak perlu
Pulanglah sebelumku run away
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari Monday Tuesday Wednesday Thursday
Tak ingin tak perlu aku damping
owh Huuuuuu 2x
Aku berjalan di kota kuala lumpur
Semuanya Nampak berbeza tapi ku sama
Mungkinkah aku yang tidak sekaya
Mungkinkah aku yang tidak bergaya
Haruskah aku yang tetap menanti kamu
Berikan jawapan
Chorus Pulanglah sebelumku run away
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari Monday Tuesday Wednesday Thursday
Tak ingin tak perlu
Pulanglah sebelumku run away
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari Monday Tuesday Wednesday Thursday
Tak ingin tak perlu aku damping owh

p/s : hey awak yang dah lama hilang tu, nak kawan dengan saya lagi x? saya rindu la nak text dengan awak..