kamu kamu dan kamu

hey, mlm ni mmg bosan, x tau nk buat ape, movie yg dwnlnd lom siap.
so, let's story mory la, hehe
 dah lme ak nk cite psl ni, psl kawan2 bru ak ^^"
tp sory la, x semua ak dpt cite, jari ak ni cpt letih ; ]
so kalau ikut kebenaran ak ddk rumah sewa, walaupon rumah dekat area shah alam gak
ak bkn ank org kaye, ade driver kn'
haha, cian ayh nk kne hntr pagi2, sbb tu ak join dak2 class ddk uma sewa,
mudah, pantas, walau pon x lena =(
dlm rumah tu ade 3 bilik and cbe byg kn, pangsapuri yg kecil tu bole msk kn
14 orang manusia, HAHAHAH !
mmg ganas kn'
so, ak ddk bilik dpn, then dlm bilik ade 5 penghuni ( termasuk ak )

[ org bilik satu 


yg ni nadzirah, garang org nie, haha, ramping kn dia ;)


yg nie tierah @ trex, garang jgk, tp dia slalu msk kn utk ak, hehe


yg INI? gadis semasa, haha, dia lah artis terkenal dlm bilik ak, izah citcit =)



la ni sarah, paling garang, cikgu la katekn'


hahahah, ini?? x pyh cite la =)


[ org bilik dua ]

 kalau bilik dua, mmg penat nk mai habaq, sbb semua nyer artis, untung sngt, hari ade show dlm rumah, x perlu byr, bg telinga je kalau nk dngr =)
dak bilik dua kaya2 slalu bejalan, untung la kn, ahah


aten : hah, kn btol ak ckp cre pose pon nmpk kaye kn'


farah : yg ni mmg bole nmpk, untung la ade cmre bsr, org lain kecik je


ierra : yg ni artis kedua, sbb izah ttp pertama, dia org x bole begabung, byg kn awei dgn ajai begabung, x masuk, x masuk, hahah


jue : artis luar ngre, ssh cite =)



sue : kn' kaye ka, untung lahhh


[ orang bilik tiga ]

budak bilik tiga selalu dlm bilik sbb bilik dia org sejuk kn'
dia org rajin masak =)


kama : org pnggl maknyer =) pndai bg nasihat, + garang, kadang2 takut dgn dia


siah : org dlm tmn bunga, slalu hang out, ske la


yaya kecik : haha, rajin kemas rumah, bole la hint2 buat calon =)


yaya besau : haha, nme lbh kurang, tp sngt berbeza =)



then kalau ade mse lapang kite org ske amik gmbr curi2 or edit2 pic, mcm nie >>__>>








menarik kn' actlly bnyk lg pic gadis semasa nie, but, sikit2 la msk kn pic dia kn, hahaha
oke, tht's all, but sorry k spe yg x de, ni baru cite budak rumah, next time klas plak =)


* oppss, nk msk kn gak kawan2 laki  =)


haikal -)


afiq soleh -)


afiq bah -)


terima kasih daun keladi, nite =}