homewOrk belum siap ???

OMG !!!!

>> aqila2, ape nk jd, 1 week kau ddk rest je ye, kje habok pon x buat, ape yg kau buat??
      facebook, facebook, facebook


>> aduhh, x kemana pon ma'alah tu, buang mse je
<<  tp, kat situ la bole jmpe rmai pakwe2 ^^" hahah


>> owh aqila, pandai kau sekarang er, nanti time class puan kemut2 kau nk jwp, x tau kn' kje langsung x buat , time tu takut kau




aduh, bnyk lg kot kje kne buat, bsnss math bnyk lg x siap, tp bkn x buat, x tau jwpn, mcm puan belum aja, hehehe, knpe wujud subjek ni erk? leceh la hidup


haihhhh, lg satu macroeconomic, langsung x sentuh untuk bace, padahal ade test, aqila2, mapoi kau, member lain atleast dah bce skit, kau, haram,,, x bce habuk pon, haissss



sedar la aqila, jgn la mcm nie, penat IBU membebel ^^" mcm2 dia habaq, hang nie, x pena nk dengar


bebuih mulut dia habaq, jgn lpe siap kan, siap kn, siap kn ... kau nie aqilah !!!
time last minute kat rumah sewa bru nk buat, tekial2, member dah lenggang lepak kat luar, kau dok lam bilik buat kje ats meja, padan mke .



hahahah, then result kau pon teruk



time tu, jgn nk nyesal ye, kau kne saba, sbb kau sendri yg buat mcm tu .




so, mulai sekarang, kau kne rajin belajar la, jgn la main2 ^^" SEMANGAT !!!! hehehe


* sudah tibe mse aqila lpe kn psl cinta2 nie, cinta pasti akn dtg suatu hari nanti, x perlu aqila nk cari =)